Μεζονέτες

Πωλούνται 4 αυτόνομες μεζονέτες στην περιοχή του Δήμου Κορωπίου πρόσφατα ενταγμένη στο σχέδιο πόλεως με νέα χάραξη δρόμων πλάτους 10-12 μτρ. Η περιοχή αποτελείται αποκλειστικά από νεόδμητες κατασκευές. Η πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας γίνεται μέσα σε 30 λεπτά με τον προαστιακό και το μετρό.


Είναι αυτόνομες μεζονέτες 3 επιπέδων με ημιυπόγειο, ισόγειο με πρόσβαση σε ακάλυπτο κήπο και πρώτος όροφος με ιδανικές αναλογίες. Εσωτερική σκάλα, αυτόνομη θέρμανση, διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, καλωδιώσεις για οικιακό δίκτυο Η/Υ, συναγερμός, ηλιακός θερμοσίφωνας, αποκλειστικές θέσεις πάρκιν.


Το ημιυπόγειο είναι υπερυψωμένο και περιλαμβάνει πάρκιν κλειστό και αποθήκες. Όλοι οι χώροι του διαθέτουν παράθυρα, με δυνατότητα αξιοποίησης σε καθιστικό, playroom ή άλλο βοηθητικό χώρο.


Το υπερυψωμένο ισόγειο είναι 1,50 μτρ. από το επίπεδο του εδάφους και είναι η κύρια πρόσβαση της κατοικίας. Έχει living-room (σαλόνι-τραπεζαρία) με (γωνιακό τζάκι) και ανοιχτή κουζίνα με πάσο που επιτρέπει να ξεχωρίζει από το καθιστικό με βοηθητική τραπεζαρία για την οικογένεια και με βοηθητικό w.c.


Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει μια master κρεβατοκάμαρα με πατάρι, 2 μικρότερες καθώς και ένα μεγάλο μπάνιο. Κάθε κρεβατοκάμαρα έχει δική της βεράντα.


Οι μεζονέτες είναι υπό κατασκευή. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής έχετε την δυνατότητα μετατροπών ή υλικά της αρεσκείας σας.


Μ1: ισόγειο & όροφος 107m2

Υπόγειο & εκμεταλλεύσιμοι χώροι 55m2

Αξία Μεζονέτα Μ1 : 160,000 ευρώ


Μ2: ισόγειο & όροφος 103m2

Υπόγειο & εκμεταλλεύσιμοι χώροι 50m2


Μ3: ισόγειο & όροφος 87m2

Υπόγειο & εκμεταλλεύσιμοι χώροι 42m2

Αξία Μεζονέτα Μ1 : 150,000 ευρώ


Μ4: ισόγειο & όροφος 109m2

Υπόγειο & εκμεταλλεύσιμοι χώροι 55m2

 • zoom in

  Κάτοψη Υπογείου

 • zoom in

  Κάτοψη ισογείου

 • zoom in

  Κάτοψη 1ου Ορόφου

 • zoom in

  Πρόοψη